Skip to content

“Lustgas Patroner” vid behandling av Depression

Mer än 264 miljoner människor världen över lider av depression. Även om det finns effektiva behandlingar för måttlig till svår depression, depression med en betydande andel av människor (cirka 15 procent) inte svarar på typiska antidepressiva eftersom forskarna under de senaste tio åren icke-traditionella behandlingar ser på detta som ett lönsamt alternativ.

Köpa billigast lustgas patroner i Stockholm med leverans här
Gzelly
Gzelly Express

I detta sammanhang har en ny studie från Medical University of Chicago och University of Washington upptäckt att en låg dos av lustgas, ofta kallad Lustgas Patroner, kan lindra symptomen på depression som är resistenta mot befintliga droger.

Beställ Lustgas Tuber i Stockholm
Köp och beställ lustgas patroner här
Beställ lustgas patroner online här

Lustgas är ett vanligt bedövningsmedel som används inom tandvård och kirurgi för att ge kortvarig smärtlindring. Studien, som publicerades i tidskriften Science Translational Medicine, fann att en enda inhalationssession med 25 procent kväveoxidgas var nästan lika effektiv som 50 procent kväveoxid för att lindra symtom på behandlingsresistent depression.

Köp lustgas patroner i Stockholm med utkörning billigt
Beställ lustgas patroner med hemleverans
Köp lustgas tuber patroner i Stockholm
Köpa Lustgas Patroner i Stockholm billigt

Lustgas Patroner och Depression
Forskarna fann också att de skrattande gasfördelarna varade mycket längre än tidigare trodde, med vissa ämnen som kände en förbättring på upp till två veckor.